Percys – drömbutiken för älskare av riktig mat!Vi som äger 50-åriga Sollentunafirman Percys – mycket mer än kött AB heter Lasse och Toivo. Vi har jobbat tillsammans i firman i mer än 25 år. Vi har gedigen erfarenhet från slakt, styckning och köttklassificering. På senare år har vi ägnat mycket tid åt att utveckla butiken och köket samt inte minst vår viktiga personal. Vi hoppas att även du tycker de är både kunniga och engagerade. |
![]() |
![]() |
Vi ägare har delat ansvarat oss emellan. Toivo är VD och inriktar sig på kontors- och personaladministration och Lasse är driftchef med allt vad det innebär. Vår målsättning är att fortsätta den utveckling vi haft de senaste året. Att vara bäst på kött, riktigt hemlagad mat och mycket annat samt att också vara bäst på personlig service. Vi gick båda charklinjen innan vi började vår yrkesbana i slakthusområdet och har jobbat som styckmästare innan våra mer än tjugofem år tillsammans på Percys |
Lasse LindahlLasses känsla för mat har kommit väl till pass när han lett utvecklingen av vårt kök och dess erkänt goda "Percys hemlagade". Två av Lasses barn, Aline och Petter, jobbar sedan länge som kockar i vårt kök och har med sitt engagemang bidragit till framgången av det hemlagade. Mat han gillar att bjuda vänner på är egenstyckat lamm eller rådjursstek serverad med potatisgratäng och såser från jobbet. |
![]() |
![]() |
Det inte Toivo vet om köttbehandling och matberedning finns inte på kartan. Han tycker att han får för lite tid för sina kära kunder då hans tid alltmer upptas av administration i den balanserat växande firman. Grillade lammkotletter och en egenstyckad älgstek tillfredsställer Toivos och familjens smaklökar. |
Telefon
08-754 43 30
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Adress
Percys - mycket mer än kött AB
Kistavägen 2A
Norrvikens Centrum
Sollentuna
Måndag - Fredag
8.00 - 18.00
Prenumerera på vårt nyhetsbrev