pickup icon

Percys Special: En Hyllning till Hantverket Bakom Hängmörat Kött


På Percys Kött är vår hängmörade process något vi tar stor stolthet i. Vi väljer noga ut nötkött på ben från vår premiumleverantör i Norra Tyskland, för att garantera högsta möjliga kvalitet. Köttet får sedan hängmöras i minst 21 dagar i en specialanpassad hängmörningskyl i butiken. Denna noggranna process leder till att köttet tappar vätska och utvecklar en rikare smak och ökad mörhet. Vi erbjuder detta utsökta kött i olika former såsom T-benstek, clubstekar, entrecôter på ben samt urbenade varianter av ryggbiffar och entrecôter. Denna metod är vårt sätt att försäkra oss om att varje bit kött som lämnar vårt skåp är av absolut toppklass.

Percys Special
Hängmörat 21 dagar

T ben 699 kr/kg
Coute 799 kr/kg
Clubstek 649 kr/kg 
Entrecote 899 kr/kg
Ryggbiff 799 kr/kg
Oxfile 1099 kr/kg

 

Norland Heifer köttet representerar premiumkvalitet med fokus på spårbarhet och hållbarhet. Det kommer från unga kvigor som har fötts upp och betat på de gröna ängarna i Nordeuropa, vilket ger köttet dess distinkta smak och mörhet. Det är idealiskt för de som värdesätter etiskt producerat kött med en tydlig ursprungshistoria och en stark förpliktelse till djurvälfärd och miljövänliga metoder.