Navigera

Semesterstängt

Välkommen åter

tisdag 8 augusti
skagenbakelse

Delikatesser

Här finner du många godsaker att välja på. Kallskuret, från havet, röror, och skagenbakelser. Allt från vår egen butiksdisk och våra kylrum. Laxen kommer från Roslagsfisk i Grisslehamn. 
Du får givetvis gärna komma in och provsmaka. 
ljromCanapeer 0860lax gravadpannacotta 300x195

KALLSKURET

Serranoskinka
Rökt Husarskinka
Skinka, kokt
Rostbiff, grillad
Pastrami av nöt
Rökt gårdskalkon
Brushetta skinka
Salami Magnifico
Lantpaté
Tryffelsalami
460:- kg
290:- kg
280:- kg
320:- kg
290:- kg
260:- kg
350:- kg
340:- kg
198:- kg
590:- kg

FRÅN HAVET

Gravad lax i skivor
Kallrökt lax i skivor
Varmrökt lax i bit
Gravlax, strimlor
Inlagd sill, 350 g netto
Lyxräkor, 240 g netto
Kalix löjrom
Minipaj - Smakerna
varierar från vecka till
vecka (fredagar)
Skagenbakelse
(onsdag - fredag)
430:- kg
430:- kg
319:- kg
128:- kg
138:- kg
99:- förp
189:- hg


35:- st

78:- st


RÖROR

Skagenröra
Lax & Kräftröra
Ishavssallad
Gubbröra
338:- kg
298:- kg
159:- kg
198:- kg

ÖVRIGT

Pannacotta, varierande
smaker 
Baguetter
Rågkex från Bornholm

35:- st
27:- st
44:- st
  • GRATIS HEMKÖRNING

    Folkabilen 168x76Beställ vad du vill av all god mat du finner på hemsidan och få den fritt hemkörd. 
    Inför semestern: ONSDAG 21 JUNI ÄR SISTA DAGEN för gratis hemkörning, sista beställningsdag är måndag 19 juni. I augusti återkommer vi. Maila eller ring in din beställning. 
    Läs mer om gratis hemleverans >>
     
  • PROVA VÅRA PAJER

    Petter 168Petters pajer - Troligen de bästa och nyttigaste i Norrort! 
    Läs mer >>  
  • NYTT BRÖDSORTIMENT

    bread 141x64
    Alltid dagsfärskt och gott bröd i butiken. Bakat av Vallentuna Stenugnsbageri.
    Läs mer >>  
  • Kontakta oss

    Telefon
    08-754 43 30

    E-post
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

    Adress
    Percys - mycket mer än kött AB
    Kistavägen 2A
    Norrvikens Centrum
    Sollentuna

  • Öppettider

    Måndag - Fredag
    8.00 - 18.00

  • Nyhetsbrev

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev