Navigera

Öppet:

Måndag - fredag

 8.00 - 18.00

Vi erbjuder riktigt bra mat

Att vi har Percykvallitet i allt som hamnar i kylrum och butiksdisk är självklart. Vi som jobbar här brinner för mat och matlagning och vi har förmånen att vara med i hela kedjan. Med t ex älg som vi styckar själva och där färsen mals medan du väntar vid disken. Där varje detalj i kökets hemlagade valts med stor noggrannhet av oss. I korthet – vi säljer endast det vi själva vill äta och som vi lugnt kan servera våra barn och barnbarn.



Vi vill ge dig riktigt bra personlig service

Vi finns här för er kunder – och dessutom gillar vi människor. Vi är ditt bollplank i val av mat och tillagning. Alla har vi bred kunskap om detta ämne och vi delar gärna med oss. Vår personal är en viktig faktor för Percys och för dig – hoppas vi. De jobbar för dig och har alltid dig som kund i centrum.
Mince B 0981

Ute2016 0967 Ret

Vi som jobbar för dig och alltid har dig i centrum

  • leif ilmarinenRalf Sundberg, också kallad Raffe, är styckmästare. Han styckar inte bara hela djur utan finlirar också med köttet innan det hamnar i kylrummet eller i butiksdisken. Inga senor eller brosk undgår Raffes vassa filekniv och stekarna blir väl lindade med miljövänligt garn.
  • monica nygrenMonica Nygren, en glad tjej ute i butiken men är även glad i köks- regionen. Där hennes händer bland annat skickligt formar och dekorerar de läckra och efterfrågade skagenbakelserna. Monica har naturligtvis som alla andra på Percys en stark kundkänsla.
  • henrikkarlssonHenrik Karlsson, kock, har tagit med sig sina knivar och flyttat in i vårt kök. Han har byggt upp kunskap & erfarenhet på bl a Cecil, Sturehov, KB samt i Åre och Sandhamn. Han ska tillsammans med Petter, Lasse och Aline utveckla vår sedan många år välrenomerade hemgjorda mat.
  • elise saviniemiElise Saviniemi, är ingen rörig tjej. Men hon rör ihop och smaksätter våra röror och pajer med säker hand och fint smaktycke. Mycket blir det, för många olika pajer och röror lämnar sin plats i butiksdisken och fylls på med nya från morgon till kväll.
  • mats lidbrandtMats Lidbrandt, kan det mesta om de flesta göromålen, både i och bakom butiken. Mats är dessutom konstnärligt lagd, det är han som textar skyltarna du ser i och utanför butiken. Han är även en duktig datahanterare.
  • Stefan NorrgardStefan Norrgård Mollar har under flera år förstärkt oss i veckosluten och inför helger, nu är han här på heltid. Stefan ser till att inget saknas i butiksdiskarna och arbetar mycket med vårt pannfärdiga sortiment.
  • petter lindahlPetter Lindahl, har jobbat många år i vårt kök. Mycket välsmakande har han skapat genom åren. Så det är många pajer, janssons, gratänger och annat hemlagat som han är pappa till. Han gillar också att vara vårt Facebook-ansikte.
  • christer wallnChrister Wallén, har varit en glad och engagerad kock i många olika restaurangkök under många år. Från lunchrum till kvarterskrogar och de mer meriterade krogarna. Nu är han en kunnig, glad och viktig del i vårt lagbygge.
  • aline lindahlAline Lindahl, är en ambitiös tjej som är delaktig i kökets utveckling. Hon vill laga riktig mat som smakar hemlagat, mat som även passar hennes två små barn. Att smaksätta såser av alla slag är hennes specialitet – inga tillsatser här heller.
  • daniel erikssonDaniel Eriksson, köttmästare, med gedigen utbildning inom kött och chark och har bl a arbetat som styckare i Slakthuset och i detaljhandeln, ansvarat för köttdisken och försäljningen i en välrenomerad köttbutik i Söderhallarna.
  • sven berggrenSven Berggren, arbetar i gruppen som bakom kulisserna skapar vårt pannfärdiga och hemlagade. Han är en allt i allo som så väl behövs på alla arbetsplatser, inte minst i ett professionellt kök.
  • annsofi wimanAnn Sofi Wiman, har lång erfarenhet av arbete inom detaljhandeln och som kallskänka på restaurang. Du kanske känner igen Ann Sofi från ICA Nära på andra sidan torget, där hon arbetade i åtta år.
  • paivi backmanPäivi Backman, har i många år arbetat inom dagligvaruhandeln där hon bl a ansvarat för delikatess, chark och köttdiskar. Hon har gesällbrev inom köttyrket. Päivis stora intresse är att inspirera kunder till att äta god och nyttig mat.
  • GRATIS HEMKÖRNING

    Folkabilen 168x76Beställ vad du vill av all god mat du finner på hemsidan och få den fritt hemkörd. 
    Maila eller ring in din beställning. 
    Läs mer om gratis hemleverans >>
     
  • PROVA VÅRA PAJER

    Petter 168Petters pajer - Troligen de bästa och nyttigaste i Norrort! 
    Läs mer >>  
  • Kontakta oss

    Telefon
    08-754 43 30

    E-post
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

    Adress
    Percys - mycket mer än kött AB
    Kistavägen 2A
    Norrvikens Centrum
    Sollentuna

  • Öppettider

    Måndag - Fredag
    8.00 - 18.00

  • Nyhetsbrev

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev